Tony Jas

5X World Champion Kickboxing

Tony Jas Alias the white diamond is geboren (27-01-1999) te Voorburg. Al op vroege leeftijd kwam Tony in contact met de vechtsport. Spelenderwijs leerde hij van zijn vader (Tony Senior) de kleine stapjes van het vechten, linkerbeentje voor, handen hoog, etc. Ondanks dat de passie van vaders werd overgedragen op de jonge Tony, koos de jonge telg toch voor het populaire voetbal.  

Op zn 8ste, na het zien van een Youtube filmpje steeg de belangstelling voor het Kickboksen dusdanig dat het begon te kriebelen. Na een 1e  kickboks les was de keuze gemaakt, diezelfde dag nog werd er gestopt met voetbal. Dit was het begin van een legendarische streak met een totaal van 128 gevochten partijen! Hiervan werden er 111 gewonnen.

Op Tony z’n 17e werd de overstap gemaakt naar een profcarrière en ook hierin wist Tony de ene na de andere partijen te winnen. Samen met z’n steun en toeverlaat (Tony senior) werd/wordt er tot 3 keer per dag getraind om die top te behalen. Ook tijdens de studentenperiode was er een duidelijk doel. Als er was gewonnen werd er een feestje gepakt, anders werd er getraind. Deze ijzeren discipline leidde tot de volgende titels:

  • 3x wereldkampioen kickboksen
  • 2x Wereldkampioen full muay-thai 
  • 1x Europees kampioen kickboksen
  • 8x NL kampioen kickboksen